Over STeC

STeC is een kunstenaarsinitiatief opgericht in 2008 door KABK studenten in Den Haag. Zij wilden met deze stichting de mogelijkheid creëren om na hun afstuderen site specific-projecten te initiëren en te organiseren op wisselende locaties.

Oorspronkelijk is de naam een samentrekking van de woorden “Site Specific”. Het werken op een steeds weer andere specifieke plek wat lang het doel was, had betrekking op de wisselende unieke locaties die de Stichting uitzocht om haar projecten te realiseren.

STeC is geïnteresseerd in het zoeken van vebindingen tussen de verschillende kunstdisciplines en het koppelen van de makers. Zij wil discussie op gang brengen, toetsen, bespreken en inspireren. STeC zet projecten op waarvan zij hoopt, dat de kunstenaars zich hierna iets rijker voelen. Dat zij nieuwe inzichten hebben gekregen of zich anderszinds hebben kunnen ontwikkelen.

Sinds 2016 is STeC actief in ‘s-Hertogenbosch en sinds 2019 is de organisatie betrokken als programmeur van Kunstruimte de Melkfabriek in de Guldenvliesstraat 4H in Den Bosch.

De Organisatie van STeC bestaat uit;

Myrthe Rootsaert
myrtherootsaert.nl

Lisetteh
lisetteh.com

Marloes Vreeswijk
marloesvreeswijk.nl
              

Studentenpool
Bestuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s